pondělí 28. prosince 2015

TAG: Poznej mě


Přeji krásnou neděli,

dost dlouho jsem přemýšlela nad tím, jaký článek zařadím mezi první. Došla jsem k tomu, že nejlepší bude napsat nějaký TAG o mě, abyste mě lépe poznali a třeba i věděli, co máte ode mě čekat.


OSOBNÍ ÚDAJE
Jméno: Klára
Přezdívky: Klárka, Claire, Kája (přezdívka spíše pro Karolínu, ale říkají mi tak)
Narozeniny: 21. 5. 1999
Místo narození: Opava
Znamení zvěrokruhu: Blíženec/Býk - jsem narozená na přelomu a každý horoskop značí mé znamení jako jiné, já osobně se považuji za blížence.
Škola: Studuji 2. ročník na Slezském gymnáziu

VZHLED
Barva a délka vlasů: Přírodně světle hnědá, jsem přebarvená na tmavě hnědou (do zrzava, až do červena), délka momentálně něco málo pod ramena.
Barva očí: Modro-šedá
Nejlepší rys: Asi můj křivý nos
Rovnátka: Nosím horní i spodní. Horní mám něco málo přes rok, spodní něco málo přes půl roku, je to cesta na dlouhou trať, ale za rovné zuby mi to určitě stojí.
Piercing a tetování: Nemám ani jedno, piercing mě neláká vůbec, tetování mám v plánu, ale nechci udělat unáhlené rozhodnutí, abych v budoucnu litovala.
Pravák x levák: Pravák
Výška a váha: 172cm, váhu si nechám pro sebe.

OBLÍBENÉ
Film: Přes rok nemám moc času koukat na filmy, ale jednou ročně o Vánocích shlédnu několik vánočních filmů, je to takové období, kdy mám čas na filmy koukat. Mezi mé oblíbené patří hlavně Sám doma, ale určitě by se jich našlo víc.
Hudba: Nemám specifický styl hudby, který bych poslouchala, mám dost ráda rock, zároveň i moderní hudbu, která hraje v rádiích.
TV show: Na tohle nekoukám vůbec.
Barva: Elegantní a nikdy neumírající černá, a samozřejmě růžová, jak už plyne z názvu mého blogu.
Obchod: Do obchodů s jídlem moc nechodím, kdybych si měla vybrat obchod s oblečením, tak asi Zara, či Orsay.
Kniha: Jsem opravdový knihomol a je hodně těžké vybrat jednu oblíbenou, ale momentálně čtu spíše naučné knihy, než příběhy, zajímají mě hlavně mezinárodní vztahy a různá náboženství.

Tak doufám, že Vám tento TAG pomohl mě alespoň trochu více poznat.
Samozřejmě, kdybyste se chtěli na cokoliv zeptat, určitě se můžete zeptat do komentářů, případně na to v budoucnu určitě dojde.
Vaše Pinki Claire.





14 komentářů:

  1. Super tag :) je rozumný, že nespěcháš na tetování a nemáš pak vytetovanou kdejakou blbost. A rovnátka mám taky, už podruhé a to je mi 20 :D a za ty rovné zuby to opravdu stojí :)
    Getmovin by Deni

    OdpovědětVymazat
  2. Ja už asi rok strojček na zuboch nemám. Je to otrava a boli to nekonečne dlhé dva roky, ale dala by som si ho znova - stálo to za to :D
    BEELIEVIN

    OdpovědětVymazat
  3. Mám to úplně stejně. Taky nedokážu vyjmenovat oblíbenou muziku, natož film a knihu. Jinak si myslím, že je to super tag a skvěle se hodí na začátek blogu :)

    OdpovědětVymazat
  4. pekny tag moc sa vydaril :)

    Pozyvam na povianocnu GA o Dermacol a Guess tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/12/povianocna-ga.html

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkný článek :) Rovnátka už mi sice sundali, ale pořád je musím nosit na noc. A vybrat si jen jednu oblíbenou knížku nebo film taky nedokážu :D
    Jinak moc děkuji za krásný komentář na blogu :)
    Young, Wild and Free

    OdpovědětVymazat
  6. Pekne spracované. :)
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Jéé pěkný tag, jsi sympatická :)

    www.glamour-vanessa.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Naozajveľmi zaujímavé fakty o tebe. Si veľmi sympatická apáči sa mi, že si si uverejnila ajvek.

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  9. 21.5? Krásné datum, 21 je mé oblíbené číslo :).

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  10. skvělý tag, alespoň víme, kdo nám vše píše;-)
    Stala jsem se tvou pravidelnou čtenářkou, jinak zrovna začínám s blogem a byla bych moc ráda, kdyby ses mrkla. Začátky jsou vždy těžké, tak bych ti byla moc vděčná, kdyby ses stala také pravidelnou čtenářkou. Moc by mi to pomohlo. Přeji krásný zbytek dne :-)

    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat